Szobák

„Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.”

Márai Sándor minden szavával egyetértésben keltettük életre családi vállalkozásként A Ház-at. Itt mindenkinek szerepe van, és mindenkinek helye van.

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mivel is lehetne a legjobban jellemezni minket. Szenvedéllyel csináljuk, amit teszünk? Egyedi kialakítású szobáink minden része prémium minőségű anyagok felhasználásával teljesedik ki? Az elegáns design a skandináv életérzést hozza el? Vagy a rusztikus, antik bútorok és a modern stílus keveredése lelket ölt minden szobában? Igen, ez mind megvan bennünk, ez mind megvan A HÁZ-ban.

De mi mégis azt mondanánk, hogy ez a második otthonunk. És szeretnénk, ha a vendégeink is így éreznének. Ezért dolgozunk minden nap.

Aki exkluzív miskolci szállást keres, az a Házban minden bizonnyal meg fogja találni az egyéniséget. A családias légkört, a nyugalmat a kert, a kávézó, a szaunaház, vagy a közös étkező minden négyzetcentimétere árasztja magából.

Ha üzleti utazást tervez Miskolcra, vagy ha egy hétvégét szeretne eltölteni a Bükk lábánál, és nem éri be kevesebbel, mint az otthona, akkor itt a helye!

Szállásunk a Bükk, a diósgyőri panelsor és a Diósgyőri vár háromszögének központjában helyezkedik el. Fekvése kiváló mindazoknak, akik a természet közelségére vágynak, de a város elérhetősége is fontos szempont. Kerthelyiségünk pazar kilátását a Bükk hegység és a vár bástyái teszik felejthetetlenné.

Szobáink kialakítása minden ízében a kiválóságot, a kényelmet, és az eleganciát tükrözik. Az helyiségeink berendezéseit az egyediség mellett a rusztikus megjelenés teszi páratlanná. Az antik bútorok mindegyike egyedileg került beszerzésre és a család keze által nyerték el mostani külsejüket. A vintage stílus és a modern megoldások keveredése minden szobában tökéletesen kiegészítik egymást és a skandináv életérzést szinte tapintani lehet. Arra törekszünk, hogy A Ház az egyik legkülönlegesebb miskolci szállás legyen!

Szobatípusok

Standard

14 négyzetméteres szoba kétszemélyes ággyal, a fürdőszobában zuhanyzóval, kertre néző kilátással. A szobában hajszárító, klíma, síkképernyős televízió és széf is található. Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik egyedül akár üzleti útra, vagy ketten egy rövid látogatás céljából érkeznek Miskolcra. A kertre néző kilátás biztosítja, hogy a pihenés zavartalan lesz az itt töltött idő alatt.

Deluxe

25 négyzetméteres szoba kétszemélyes ággyal, kanapéval, a fürdőszobában zuhanyzóval, saját, kertre nyíló terasszal és a hegyre néző kilátással. A szobában hajszárító, klíma, síkképernyős televízió és széf is található. A Superior szobáknál tágasabb, kanapéval ellátott szobák a hosszabb ittlét esetén jelentenek ideális választást.

Családi

45 négyzetméteres szoba 1 kétszemélyes ággyal és 2 egyszemélyes ággyal, a fürdőszobában zuhanyzóval, kertre néző kilátással. A szobában hajszárító, klíma, síkképernyős televízió és széf is található.

Apartman

48 négyzetméteres szoba saját konyhával, étkezővel, nappalival, 1 kétszemélyes ággyal és kanapéval. A kilátás a kertre nyílik. A szobában hajszárító, klíma, síkképernyős televízió és széf is található. Ideális azon vendégeink számára, akik hosszabb időt szeretnének eltölteni a városban.

galéria